Vi väljer

och tar beslut ideligen, inte så många som är medvetna men idag gjordes ett medvetet val. Ingen ridning, bara kontor, butik och förberedande inför kvällens föreläsning. Det var ett klokt val för annars hade jag aldrig blivit klar i tid =)

Men att tänka sig ett liv utan hästar, det är inte aktuellt även om valet idag var riktigt ;) Konstaterade att tidsmässigt och ekonomiskt skulle det vara till stor fördel att ägna sig åt en betydligt mindre krävande hobby och en som inte ställde dessa dagliga krav =) Är för mig inte ett möjligt val, för här träder själen in och jag kommer alltför väl ihåg hur det var det halva året jag levde utan häst. Ett halvt år var jag hästfri, sedan jag startade som 5-åring och det var inte länge nog för att bli avgiftad, men länge nog för att påbörja en depression ;) Efter det vet jag, jag mår fysiskt och psykiskt dåligt utan den stimuli hästar ger ;)

Idag på föreläsningen för Gustaf Svalling så fick vi möjlighet att se lite filmer från 50-, 60- och 70-talet... nu kan vi snacka skillnad, skillnad på hästar och skillnad på ryttare. Inte att förglömma vilka ikoner de var på sin tid, men herrejisses att det har hänt en del på dessa år. Hästarna har helt andra förutsättningar och ryttarna har också utvecklats enormt mycket "allt var inte bättre förr" är i detta fall en bra rubrik på filmen vi fick se.

Gustaf är enormt trevlig att lyssna till och han visade ytterligare några filmer som kunde visa oss vad som skiljer höga poäng från mindre höga poäng. Med det var det en god poäng :) För mig blev det klart vart jag ska lägga krutet på i första hand =)

Fick ta mod till mig och gå upp på scen för att hälsa välkommen och presentera Gustaf, lite modigare för var gång ;) Även det är ett aktivt val, att inte gömma mig så fort jag tycker något är obekvämt =)

18 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)