Ambition

kan se så olika ut, ambitiös likaså. Hos oss på Hogsta finns en ansenlig mängd ryttare med ambition, ja i princip alla kan kallas ambitiösa. En del har som mål att rida internationell Grand Prix, en del att tävla till Prix St Georges, en del har en dröm att rida Medelsvår, en del har ambitionen att lära sig mera och en del lägger vikt vid att njuta av varje stund med hästen.

Ordet ambition har för mig varit starkt kopplat till Grand Prix minst ;) och strävar man inte efter det då är man inte god nog att kalla sig ambitiös ;) Efter att ha fått lära mig att ifrågasätta mina valda sanningar så blir varje sådan koppling tack och lov svagare och svagare. Häromdagen på väg hem efter kvällsfodringen fick jag en riktig tankeställare (igen)... möter en kund i stallgången. Tvåbarnsmamma med ett framgångsrikt karriärarbete och häst, redan det är ambitiöst, eller. Kunden har burit fram hinder och donar för att rida ett pass... -Jag har fått hemläxa och behöver träna på det här innan helgen, är hennes förklaring då hon ser min smått roade och undrande blick... Där är hon ensam med att plocka fram, rida och sedan allt efterarbete, skulle säkert inte vara klar för en bra bit senare på kvällen. Grymt ambitiös måste jag säga, fast hon inte satsar på internationell Grand Prix =)

Idag äntligen lite mer häst... efter ridsportaffären blev det en kortis med Roemer och även Gaidon som fick lite jogg han också. Don den förskräcklige vägrade gå in idag igen, står sedan och skriker vid grinden, inte smart eller smart och på vilket vis? Hur var det nu, hjärna stor som en valnöt eller tennisboll? Måste nog undersöka fakta :)

Nu får det bli kväller, längtar redan till i morgon då det blir ändå mer häst =)

1 jun 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)