Hur man ser

på saken avgör hur man mår och vart man går. Vi har hört det förut, är glaset halvtomt eller halvfullt? Klart att det är skillnad om man ser en brist eller tillgång ;) och det går igen i allt. Börsen är kanske den enhet som speglar det här tydligast... eller hur kan samma sak vara på topp ena dagen och rasa utan hejd nästa. Trodde jag var svajig =)

För dagen är mitt utgångsläge positivt, dvs min syn på framtiden är god. I de lägena kan rätt mycket gå emot eller hur man nu vill se på det, innan jag tappar modet ;) Det som inte riktigt är som jag hade önskat blir bara som minigropar på vägen och i övrigt är allt gott. I andra lägen kan groparna kännas som oöverstigliga berg, fast det handlar om samma saker! Nu med lite mer insikt i den inre djungeln finns det tillfällen när jag kan se hela scenariot utifrån och med nästan road inställning fråga mig -ligger skillnaden i verkligheten eller i mina tankar. Gissa hur många gånger det ligger hos mig ;)

Ingen ridning i dag heller men lika mycket kontor och butik som i går istället. Ett par dagar till så är jag kanske ikapp, iallafall med en del sådana där svårt-att-hinna med saker, sedan finns det säkert några vill-helst-inte-göra-saker kvar.

Ridsportaffären och webbshopen har slagit försäljningsrekord i maj trots att det fortfarande är två dagar kvar =) Det är roligt att se, insatsen har gjort skillnad och inställningen som Magnus Kull hjälpte mig med gör även arbetet lättare. Nu är jag stolt över min butik och jag gillar när det kommer kunder, de är oftast riktigt trevliga ;) Skillnaden för mig är även här inställningen, för det är klart, gillar man inte att sälja kan det vara svårt att göra ett bra jobb i en butik =) Men det jag gillar är att hjälpa, och det kanske är en riktigt bra egenskap när man jobbar i butik. Tackar Magnus för den =)


I kväll extra kontorspyssel för Henke har lovat att harva i morgon :) sedan lite tid för egen reflektion, vad, vart, hur?

29 maj 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)