Kompisar

det sägs att man skall umgås med de som får en att må bra =) men det gäller att vara den kompisen till sig själv också. Det är inte rimligt att ha det kravet på andra om man inte ställer upp på det själv. Det är allt för ofta man slår på sig själv, talar om hur lat, korkad, fet, ful, dålig osv man är... tänk vad det är underbart att höra motsatsen, du duger som du är, vilken energi, så smart du är... Hur skulle inte det kännas, och vad handlar det mest om, inställning! Idag med en inspiratör i telefonen råkade jag efter en bekräftande kommentar svara, -ja, ja, jag är ganska anpassningsbar... Va, anpassningsbar! du är flexibel och kreativ på högsta nivå! sedan kunde jag känna mig upplyft resten av dagen =)

Hästarna nöjda med att få gå i hagen igen, arbeta blir en annan dag... efter helgen då äntligen.

Josefin den stackaren blev trampad på foten av Santé idag. Kommer upp till butiken för att tala om att hon har blivit trampad och behöver åka till akuten för att röntga, och vad gör jag... frågar varför han fick gå så nära så att hon kunde bli trampad ;) Jag hoppas att min omgivning har förstått att min mix av ironi är blandad med  medkänsla som inte skall tolkas som särskilt elakartad ;)

Det finns en liten fördel med alla vilande hästarna... kontoret, banken, bokföringsbyrån, ridsportaffären och lite annat hinns med på ett betydligt bättre sätt =) egentligen riktigt viktiga saker.

Behöver även lägga lite tid på att fundera ut vilken hingst som skall användas på Licoeur som nästa. Snyggingen från i år är ju efter Hesslegårds Rubin men jag vill inte chansa på en oznyggve till. Han kommer absolut bli fin men det dröjer nog ett tag innan han har vuxit i sitt huvud ;) Med just Licoeur kan man använda det mesta, utom Donnerhallblodet då det är just vad hon är.


Morgondagen blir kontor, kontor och butik möjligtvis lite simning :)

30 maj 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)