Stallet

hoppbanan.jpgÄven om hästarna betyder absolut mest, så måste jag säga att stallet är nog så viktigt.

Hogsta Ridanläggning är en fantastisk anläggning att vara på och det är lika fantastiskt att få bedriva verksamhet här.

Varje dag slås jag av hur priviligerad jag är som får vara här, det är verkligen min plats på jorden. Det bästa är att få dela denna plats med så många ambitiösa och härliga likasinnade. Vi har det liksom bäst.

Hogstas kunder representerar definitivt alla olika nivåer inom dressyrridningen, allt från nöjesryttare till högst amitiösa tävlingsryttare med starter till och med nationell eller internationell Grand Prix. Denna spridning av kunskap och ambition är verkligen av godo, det gör att alla kan känna att det finns utrymme för den, ingen behöver känna sig som att den är på fel plats, alla är nämligen lika välkomna hos oss.

Vi har idag "bara" plats för 34 hästar men det finns nästan alltid någon att se och inspireras av i ridhuset eller att bara träffas i stallgången och samtala om livets och mänsklighetens gåtor. Det gör Hogsta till en inspirerande och rolig plats att vara på.

infart.jpg

 

 

 

 

 

 

Stallet är uppdelat på 4 st enheter där jag endast förfogar över tre platser, i "mitt" stall. Det är nog ganska bra (som mest hade jag 18 hästar, samtidigt, om jag inte minns fel).

Maria Hilli hyr "Mellanstallet" och bedriver tränings och inackorderingsverksamhet där.

Louise "Lussan" Nathhorst hur en stalldel, där hon bedriver sin verksamhet. 

Katarina Gustafsson hyr "manegestallet" och har samma upplägg som Maria i sitt stall.

Mitt uppdrag är numera att, tillsammans med "Henke" gårdens stora fixare, se till att allt fungerar som det skall. En av mina favoritsysslor är att harva ridhuset och ridbanorna, det är nästan som terapi för mig.

              Eva Perninge

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)