Vad hände?

Ja vad hände, inte ett ord har blivit skrivet på jag vet inte när.

Mest av allt har nog tiden, som förvisso inte går att skylla på ;) varit helt ur led. All aktivitet i ridsportaffären har krävt sitt engagemang, Breeders och Regionala tävlingar likaså... Den tid som tidigare ägnades mina dagliga summeringar har istället avsatts till sömn.

Mina hästar har under tiden fått en ganska blandad uppmärksamhet vilket har passat en del bra och andra mindre bra. Gaidon var ytterst nära att få starta på hemmatävlingarna men något som liknade bett eller allergisk reaktion under sadeln satte P för det. Annars har den killen faktiskt börjat anta en betydligt bättre status, ridbar :) Roemer som fortfarande ser ut att ha svinborst på hela kroppen har också börjat pigga på sig, äntligen. Hoppas att vi kommer igång på allvar snart. Med Don är det blandade känslor... ena dagen tror man att allt kommer att bli super medan andra dagar känns hopplösa. Säg vilken ryttare som inte upplever dessa bergochdalbaneresor ;)

Limone den galningen sparkade sig på benet med sådan kraft eller träffsäkerhet att ett kärl sprang läck och sprutmålade båda bakbenen, väggar och golv. Fick möjlighet att öva tryckförband och bandagering igen... Några timmar senare när allt var still, inget blod :) blev jag lite övernitisk med att tvätta bort de intorkade resterna vilket resulterade i en ny blödning. Tillbaka på ruta ett :) nu är det läkt och jag kan börja arbeta lite smått igen.

Santé väntar på morgondagens veterinärbesök... måste få ok innan jag vågar mig på en nystart :)

Ett levande och ett dött föl har det också hunnits med. Liones Zackunge andades inte när den kom ut och trots upplivningsförsök så blev det inte mer med den. Licoeur har däremot fått en mycket välskapt och vacker tjej som för dagen är alldeles kolsvart =) Jag vet att det inte hjälper men jag går ändå och håller tummarna för att den skall få behålla sin färg ;) Denna är inte det minsta lik Oznyggve (Lexus) för som sagt supersnygg med alla delar på rätt plats, vilket han inte riktigt har. Besökte dem idag för första gången sedan de flyttade till Gnesta och Lexus har tagit sig en hel del =) Den lilla/stora flickan kommer sannolikt få heta Mercedes eller Långöra, för så långa öron som hon har, har jag nog inte sett förut.

Ridsportaffären kommer att slå rekord i nu i maj, både i antal kunder och antal köp. Det är väldigt inspirerande när ens arbete ger resultat. Spännande är framtiden med den också, och här har jag fått en ny medarbetare i Camilla som har utbildat sig i marknadsföring. Camilla har en rejäl bakgrund inom hästnäringen som kommer väl till pass i hennes roll.

Nu får det räcka för idag och får jag igång datorn i morgon igen så kanske det blir några rader då också ;)

25 maj 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)