Vänner

riktigt goda vänner, trots att man inte vårdar dagligdags. Det sägs att om man vill ha vänner krävs ett engagemang och att man "måste" vårda dem i mer eller mindre aktiv handling... Undrar det jag. Vännerna från Skåne var på besök i stallet idag för att inspektera, nej, de ville egentligen bara kolla in favoriten Larus... och de fick de.

Tycker det är så intressant att vi när vi möts tar upp tråden där vi lämnade den senast vi sågs oavsett hur lång tid det har gått. Om man nu måste vårda sina relationer för att få behålla dem, så är det inte riktigt så här. Det måste tydligen inte vara ett planerat kontaktande, det räcker med spontant. Det behöver uppenbarligen inte vara ofta heller, det räcker med någon gång ibland. Men när vi väl har kontakt så är den väldigt hjärtlig och omtänksam men också ärlig och rak. Ställer man en fråga så får man svar utan omsvep men med en känsla av att någon bryr sig och är mån om att ge ett ärligt svar, ett svar med humor och allvar :)

Tursamt för mig visade Larus upp en av sina goda sidor idag, även Gaidon om än med lite omtramp bak. Limone fick starta morgonen på töm så att vi skall vara på rätt köl till i morgon. Roemer fick till sin stora glädje jogga en liten stund, jag vet varken ut eller in får ge det ett par dagar till :)

En del pyssel i butiken hanns det med men långt ifrån allt som bordes. Tur det finns en morgondag ;)

25 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)