Välfylld dag

Förutom de vanliga sysslorna tog jag ett i-sista-minuten-beslut, åkte till Djursholm och tittade/lyssnade på Adelinde. Trodde aldrig att jag skulle hinna men simsalabim så löste det sig, så pass väl att jag hann sticka dit för en inspirationsinjektion. Det finns en röd tråd, eller förresten det är rena rama E4:an och jag känner helt klart igen många saker från HansPeters träningar, möjligtvis är hon lite mildare i sin framtoning :) Fokus på "speedcontrol" både framåt men även ministeg... de tar allt ett steg längre. Längtar till att åka på Hollandstur igen :) Clara och Emma red jättefint och jag tror de var nöjda med att få vara med på clinicen, det lät så i varje fall.

Lite seg i morse när klockan ringde men efter lite resonerande med mig själv om huruvida det var viktigt att ridhuset blev harvat eller ej så tog jag mig upp ;) det är viktigt. Om jag inte går och lägger mig i tid så infinner sig den gamla morgontröttheten igen... Det ser inte helt lovande ut idag heller ;)

Med ridningen blev det inte mycket gjort... Roemer hade dragit en sko på sniskan så istället för ridning blev det att agera hovslagare men bara med att ta av skon, skulle nog aldrig våga sko på en ;) Don var kanske inte riktigt lika fin idag som igår men tillräckligt fin för att hålla mig glad =) Den svajiga Larus var inte heller lika strålande idag, så inspirerad till i morgon. Övriga hanns inte med innan butiken öppnade :)

Ridsportaffären hade en riktigt bra dag. Det blev till och med kö en stund ;) och fler stövelbeställningar. Redan innan har leverantören uttryckt sin glädje över antalet måttbeställda och sålda stövlar. Faktum är att även jag tycker det är kul, kul på riktigt ;) för här får jag möjlighet att hjälpa till och hittills brukar det fungera bra :) Jag älskar winwin situationer när alla är nöjda =)

6 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)