Tid och pengar

har för mig alltid varit ihopkopplade... Per Bjergestam (coach2coach) försökte få mig att förstå hur det inte kan hänga ihop! Han gjorde sitt bästa för att få mig att fatta... gick inte så bra ;) Jag hade en utläggning om egenföretagande och kostnaderna för den idrott jag så gärna vill utöva. Han kontrade med att tiden är det tiden är... till slut, när han insåg att loppet var kört, sa han - Jag hör vad du säger, jag kan till och med förstå vad du säger. Jag vill bara belysa att alla gör inte samma koppling och att man inte heller behöver göra den kopplingen. Själv var jag övertygad om att han levde i en annan värld än min :)

Tvingas ge honom rätt, som med några andra uttalanden ;) Tiden är det tiden är och det är bara upp till oss hur vi vill disponera den... Vi kanske vill något som vi inte har råd till eller något annat kanske hindrar oss men att skylla på tiden, det är inte smart. Den är som den är, för alla ;) Denna insikt tog mig ca 2 år att få och kommer det att göra skillnad? förmodligen =)

Tänker inte skylla på tiden som skäl till att jag inte har skrivit ;) prioriterade annat som att åka till simhallen och simma en av dagarna, köra lite extra på kontoret den andra och gå och lägga mig i tid den tredje =) Tid har jag, 24 timmar om dygnet ;)

Idag lite ridning, blev bortprioriterat i går... Och ja, lite upp och lite ner som vanligt tror jag. Don är absolut i sin bästa period någonsin. Har jag bara huvudet på skaft så kanske det blir riktigt bra :) Roemer ser ut som en rugguggla och känns inte bättre heller. Fötterna är trötta och pälsen har blivit lång istället för kort, honom är det lite synd om. Gaidon i något bättre skick men inte på topp han heller, går ganska bra ändå =) Dessa pojkar får alla vitaminer jag kommer över och lite för magen också... skam den som ger sig ;) Larus har varit bättre medan Limone är pigg som en pelikan ;)

I morgon blir det middag ute, händer bara ett par gånger om året. Kjell fyller år i helgen men då var vi alla upptagna. Alla i en väldigt liten familj som har fastnat i tidsfällan ;)

 

17 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)