Stress

är inte alltid välgörande och får ibland tråkiga konsekvenser för en själv och andra. Lagom mycket stress gör en högpresterande och om man går över gränsen... Största frågan i mitt liv är, hur förhåller jag mig till den situation jag har "hamnat" i och hur tog jag mig dit? För i min värld skapar man tex stress man hamnar inte där... En utmaning från Enhager och Byron Katie som båda verkar mena att vi har ett system för att hamna i de situationerna/tillstånden vi hamnar i... det krävs något av oss. Naturligtvis handlar det också om det som har hänt oss nu och tidigare, och framförallt blir det kanske mer när vi känner oss maktlösa. Men mest av allt behöver vi kanske redskapen att hantera oss själva i lite mer utsatta situationer... det är NLP för mig.

På morgonen, lite ridning... Santé fick börja dagen idag igen, han är verkligen imponerande mjuk. Roemer nästa, som alltid gör sitt bästa =) Don och jag hade nog en av våra bästa dagar idag, det går inte på räls men vad gör det när det kommer till häst ;) Med Gaidon börjar en överenskommelse ta form, det handlar om att ge och ta lite på många plan. Har skrivit en påminnelse på min aktivitetstavla "Vänj om dig" för det kan vara det det handlar om. För om jag gör det jag alltid har gjort får jag sannolikt samma resultat som jag alltid har fått :) nåde den som säger det till mig när jag inte är på humör ;)

Sen blev det ridsportaffären med många beställningar och en hel del faktureringsarbete... klar tillslut, så nu är det bara att paketera :/ borde vara en smilis för utan intäkter slutar hjulen snurra :) okay

20 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)