Spark där bak

behövs ibland, allrahelst när jag tycker det är svårt att precisera vad jag vill. Idag kom hela min härliga personal upp till butiken. -Vi vill prata med dig... och sedan fick jag veta vad de tycker och tänker. Vilka supertjejer =) De har förstått att jag gillar rak kommunikation och även om de tyckte det var lite nervöst så gjorde de det, sa va de tyckte. Gillar det verkligen =) Livet är kanske inte enkelt men det blir så mycket enklare när man vet vad andra tycker.

Idag hann jag nästan med alla hästarna... Don först och fortsätter det så här kanske han får följa med till Holland :) mjuk och fin, framåt och glad, vad mer kan man begära? Nästa var Larus som jag tror tycker att jag är väl ihärdig, med hans självkänsla så vill han helst göra på sitt sätt ;) Roemer är nog ganska nöjd med sina nya skor. Kanske inte hundra men betydligt bättre :) Åså Limone som nog såg rätt snygg ut idag, fick nämligen komplimanger från besökare :) Gaidon fick nöja sig med hage så att inte han också skulle få träningsverk ;)

Kreativt HDR-möte till kvällen med många aktiviteter på lut. Kommer att avslöja alla spännande saker vi skall göra så snart allt är klart =) Vi är nog en grymt aktiv klubb, eller vad sägs om Programridning för Gustaf Svalling 6 maj, Breederskval 7 maj och "Styling för häst och ryttare" med Clara och Alva den 9 maj och det är bara början =)

10 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)