Sicken bra dag

Fick bästa hjälpen ever av veterinären =) inte riktigt sant, för det har hänt förut ;) Men idag var en riktigt bra dag och om det blir lika bra efter behandling som efter bedövning, då blir framtiden grym =)

Det är väl inte alltid det blir så men om... och med rätt inställning =)

Dagen har kanske annars inte varit den mest produktiva men hann i varje fall rida Larus och Limone som båda skötte sig superbra. Limone så där lagom laddad för att ha ett alldeles eget tryck i bakbenen, den grymma flickan :) Larus fick möta sin mattes nya inställning, allt går och idag gjorde det det =) Övriga hade vilo eller väntade på veterinären.

Eftersom det inte var så många till ridning så hann jag också fakturera ridsportsbutikens fakturakunder och i morgon borde jag hinna klart ridanläggningens fakturor. Gör jag det då är det rekord ;)

Håller också på att förbereda för Gustaf Svallings föreläsning på måndag, lite lösa trådar som skall ordnas och jag som avskyr att jaga och tjata ;) Tror föreläsningen blir riktigt intressant. Gustaf är en härlig person med massa kunskap och erfarenhet, så vad kan gå fel? och intresset är rekordartat, lika många kommer som till Enhagers första besök. Att lära sig om vad som gäller inne på tävlingsbanan ur domarens perspektiv kan aldrig vara fel.

Till kvällen blev det lite nya produkter inlagda på hemsidan och nyhetsbrevet som skall vara klart i morgon har också påbörjats :) Senaste nytt från Roeckel skall presenteras och som vanligt är komforten superb, inga sömmar känns och passformen är som gjord för mina händer :)

16 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)