Se saken olika

och allt det snacket är verkligen relevant. En bekant som har brutit armen, höger dessutom, hon går till arbetet redan dagen efter och kör så fullt det går... en bekants arbetskamrat hade brutit vänster arm (båda är högerhänta) och sjukskrev sig i en månad... Utan att värdera så kan man helt klart se saken/situationen på helt olika sätt.

Jag tror faktiskt att vi tränar oss att se saker olika eller har ett slags system för det. En ser problem och en annan ser en lösning i samma situation. Har man en benägenhet att ha sitt fokus på problemen så är det dem vi ser, om vi i stället gillar utmaningen att finna lösningar på de eventuella problem som dyker upp, ja då är det nog med det vår hjärna får tampas med ;) Spännande nog kan det vara olika med olika saker... jag kan själv vara oerhört kreativ med diverse viktiga/roliga saker men totalt tvärt emot med oviktiga/tråkiga saker. Med rätt inställning vid rätt tillfälle blir vi grymma ;)

Inspirerande dag med både Mats och Monika... kan tänka mig utöka mitt team med Monika. Hon är mycket kunnig och förtroendeingivande med sin omfattande utbildning och tidigare arbete som lärare i ämnet Equiterapi. Bakgrunden som dressyrryttare tilltalar mig såklart lite extra ;) men än mer att hon har hittat lite saker som för mig känns relevanta och tidigare aktörer har låtit passera. Rätt eller fel, vem vet vad, men så här långt känns det bra :)

Innan allt detta pyssel hann jag rida Limone och Larus varsitt pass, nöjd, mycket nöjd =)

20 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)