Priviligerad

som har fått och får lära känna så fantastiska personer =) Som liten blev jag misstänksam mot människor, inte minst vuxna. Efter att ha bevittnat mobbing på nära håll och sett hur fegt de som borde agera reagerade eller rättare sagt inte agerade så var det inte svårt att välja djur som de främsta följeslagarna. Att sedan tycka att det är viktigt att ha integritet och leva efter devisen att alla är lika värda och att man står upp för de svaga blev logiskt. Det tog lite tid att fatta, det är långt ifrån alla människor som är svikare :) det finns de som helt enkelt är fantastiska och jag är som sagt priviligerad att känna sådana personer =)

För att vara fantastisk behöver man inte vara Gudalik men att vara omtänksam, vilja andra väl utan att avstå från ärlig rakhet :) det är saker/egenskaper som jag verkligen uppskattar... Frågan idag är snarare, hur återgäldar man sådana personer, för mig är de som en fin gåva...

Larus fick visa upp sig för domaren Gustaf Svalling, ganska bra gjorde han det faktiskt ;) Domaren var nöjd och ansåg att, med lite mer styrka skulle det nog kunna vara startklart om inte allt för lång tid =) Faktum är, att jag var också nöjd fast jag red lite mer återhållsamt än jag brukar ;) passade nog oss ganska bra.

En tur till Mälarkliniken med Gaidon och Santé, nyttig resa och rolig :) Ännu ett välbekant ansikte från Ultunatiden... Stina som om jag har förstått saken rätt, är ett organisatoriskt lejon (lejoninna). God egenskap som behövs i de flesta organisationer :) Hm, kanske något för mig med ;)

Till kvällen, lite pyssel med kommande tidningsannons... hade säkert gjorts ännu bättre av ett proffs ;) men nu är det jag som får göra så gott jag kan, så det så =) Ett första utkast...

6 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)