Pecannötpaj

Johanna fyllde år idag och bjöd på en galet god Pecannötpaj... omöjlig att motstå, och när man väl hade tagit en bit så stoppade det inte med det ;) Skulle jag undvika socker? och hur är det med karaktären? Sådär va ;) svårt att förbjuda alla i hela världen och även de i min omgivning att baka och bjuda på dessa frestelser, borde vara lättare att ta sitt egna ansvar ;) Nu undrar jag förstås varför inte hela jag har integrerats i ett massivt motstånd till sötsaker... tydligen är det bara en del av mig som försöker hålla fast vid det, resten säger uppenbarligen, shit the same. Vet att det inte är sant men argumenten mot var inte lika goda som pajen ;)

Lite ridning på morgonen blev det idag igen med Don som första häst. Roemer som jag är verkligt nöjd med fick gå som nummer två, sist men inte minst var Larus som fick göra ett slapparpass i mycket lååång låg form ;)

Min butiksdag idag, vilket bla innebar stövelmåttning. Undrar hur många stövlar det blev 2012 och i år är det redan ett ansenligt antal. Kul, för här kan man verkligen hjälpa till =) förutom själva måtten som är nog så viktiga, så handlar det också om modell- och materialval, färg och form, för att inte tala om alla olika extradetaljer man kan ha som tillägg. I övrigt var det ett antal beställningar och så några kunder som trotsade vädret och kom ändå.

Det här med att vara djurberoende är inte det minsta konstigt. Till kvällen vid kvällsfodringen var stallgången fylld av katter som lekte tafatt med halmstrån och varandra =) 20-åringen som vi tror Sotis är, var vildast av alla och körde race med de andra, alla var nog lite småtokiga... varm, glad känsla när man ser dem stimma runt. Stella med på ett hörn, tillräckligt försynt för att inte förstöra leken :)

1 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)