Lite kallt

men hm, hm så vackert. Trodde jag såg fel på mätaren i morse... - 14 och då hade inte vi kallast! Om jag minns rätt så fick vi aldrig den där riktiga -20 perioden som vi brukar ha i februari och kanske ändå det här är bättre, för på dagen blir det ju riktigt behagligt med strålande sol som värmer :)

Och dagen idag blev extra bra för hästarna skötte sig mer än väl =) Roemer gillar att jag backade av lite, känns mjuk igen. Don duktig och välvilligt inställd, fick göra serier och stora arbetspiruetter. Vissa dagar fungerar bättre än andra ;) Larus fick göra ett förberedande arbetspass, förberedande inför morgondagen då jag har stora förväntningar ;) inte för något speciellt, bara för att han brukar vara bättre dag två efter vilo :)

Trodde jag var snabb och modern när jag skaffade Viber idag :) missade Skype men blev inspirerad av Karins nya nummer på Viber... När jag väl hade installerat appen så visade det sig att majoriteten av mina kontakter redan hade tjänsten =) Innebär att jag kan ringa upp Karin eller en hel del andra nästa gång jag är i butiken... om jag kommer ihåg hur tidsförskjutningen är, vill ju helst inte ringa och väcka ;)

I morgon blir det Workshop "Att leda till och från"... kände för någon dag sedan att det var precis vad jag behövde ;) Kunde dock inte låta bli att reflektera över om jag är obildbar :) en sådan som läser bok efter bok, går på kurs efter kurs utan den minsta förbättring. Trillar ner i samma gamla hjulspår och instinktivt reagerar på samma sätt på yttre eller inre stimuli... just det jag förundras över hos andra ;) Nej föresten, jag har redan förändrats men kanske inte så som vissa hade önskat ;)

11 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)