Kungspudel

är helt klart ett möjligt val. Förstår varför Stellas husse och matte drog sig för att åka ifrån henne och min varning att det kan bli svårt att få tillbaka henne står jag för ;) Idag fick jag följa med på en springrunda igen... gissar att lår och mage kommer jag att veta att jag har i morgon ;) Den förtjusande hunden hoppar och leker i snön, stannar ibland för att kolla in vem som har varit där före henne bara för att sedan springa ikapp som en galning med sladdande bakdel... att vi har kul! Väl hemma var hon så uppe i varv att vi testade leken gömma grisen, inte jag alltså, en plastgris som nöffar... sedan lite konster innan hon var redo att somna i hundsängen. Efter 7 år utan hund trodde jag att jag kanske skulle klara mig, men nej, behovet finns där och när Stella blir hämtad kommer jag att få abstinens. De som känner mig som hundägare tycker det ser så tomt ut med mig utan hund :)

Alla hästar ridna idag :) Santé för första gången efter rehab, mjuk fin häst. Roemer duktig, Don blandade upplevelser, från super till mindre bra å super igen... är nog lite otålig ;) Gaidon helt ok och Larus bara kort kort för sedan var klockan dags för butiken. Limone fick göra bandagebyte, och det ser lite bättre ut.

Kontor, kontor, kontor med fakturering på högsta prio. Behöver vara klar snart så att jag kan sätta tänderna i vinterns beställningar medan jag har mässan färskt i minne. Det finns så mycket vi borde ha ;)

En av mina favoriter, Kjell Enhager flackar jorden runt. För dryga veckan sedan var det nog Italien, sedan fjällen och nu London. Vilken härlig människa och inspiratör, uppfattar det som att han lever som han lär och det gör honom verkligen trovärdig. Kjell och Magnus (coach2coach) NLP-utbildning har för mig varit fantastiskt bra och räddar mig i de mest stressade situationerna. Snart är han på Hogsta igen för uppföljande föreläsningar och coachning =) Har vi det bra, eller har vi det bra?

19 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)