Kan det vara en komplott

eller är det ett sammanträffande när mer än en person påpekar att mina hästar borde tävlas mer ;) inom 15 minuters tid... Först veterinärstuderande Emma och en stund senare Josefin, övriga flinade så jag fick lov att överväga om det låg något i det, kanske... Har löst licens för året så min plan är att tävla men när jag senast tittade på tävlingsterminen så satte jag alldeles för mycket fart på stackars Roemer, bara för att jag kom på alla rörelser jag behövde öva på...

Tror att mitt undermedvetna får alldeles för fritt spelrum ibland och att min kloka (inre) kontrollant är latare än de som har ett lite mer moderat förhållningssätt i sitt agerande/handlande ;) Vill inte klaga, inte det minsta för om man lämnar någon ifred så får man skylla sig själv ;) Har kanske börjat få lite styr på det hela i vardagsarbetet så nu gäller det att plocka med det till nästa steg.

Återigen en dag med god veterinärhjälp, både Chris och Gustav var på Hogsta och gjorde lite uppföljande arbete. Gustav är en ny bekantskap som så här långt verkar ha en stor portion humor och ett behagligt sätt, att han dessutom verkar vara kompetent ser jag som goda egenskaper för en bra veterinär :) Det blev lite plåstrande men allt verkar vara på rätt väg =) Mats fick också kredit för sitt arbete med Roemers fötter...

På morgonen blev det lite ridning i vart fall med Limone som blir lite bättre för var dag. Första dagarna efter vilan var hon lite för pigg för att ha kontroll på, inte det minsta obehagligt men sådär så att man fick vara lite förlåtande ;) Nu är hon på banan när det gäller lydighet för det mesta. Larus, han kan verkligen vara magisk =) idag var en sådan dag... tre byten i varje! och massa annat som gör en glad =) Så det där med att tävla, ja det tål att tänkas på =)

Butiken ägnades övrig tid och där blev det ytterligare stövlar beställda. Inte omöjligt att jag borde ta med det på meritförteckningen, för det blir oftast med ett bra resultat =) Magnus Kull har nog rätt när han sa att min drivkraft förmodligen är att hjälpa andra till bra val när det gäller butiken.

jcs.jpgI morgon kommer goda vännerna Carina och Staffan från Skåne för att umgås och se Jesus Christ Superstar. Nog är det kulturens år alltid, redan flera evenemang avklarade och fler tänker jag att det skall bli.

 

 

23 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)