Jodå,

det finns saker i boken som stämmer med mig, tyvärr är det "Herr fixar allt" och "Kommitén för hemmets förbättring" i dess värsta framtoning som passar in... Precis som min far sa, en blandning av manligt och kvinnligt beteende ;) Typiskt tro sig vara hjälpsam genom att komma med (mina) lösningar på problem istället för att lyssna eller varför inte försöka påverka i den riktning jag tycker är bra, genom att ge oombedda råd... Minns alldeles klart att Enhager gav mig en tankeställare redan för ett halvår sedan, då han sa att man måste låta andra leva sitt liv på sitt sätt ;) Vet inte vilken missmatchande planet jag borde åka tillbaka till...

Du tänker för mycket, bara gör... är ett råd jag får lite till och från och just nu känns det väldigt relevant. Så jag ska försöka droppa det här nu bara låta det som är vara ;) Kunde dock inte motstå en workshopinbjudan om ledarskap och beteende som så lägligt dök upp på mailen idag :) fast om jag skall tro min dotter så lär knappast det heller få mig till ett socialt underverk ;)

Denna morgon startade annars så galet bra med katten Charlie som mötte mig i ridhuset när jag skulle harva. Han skrek så högt han kunde, vilket inte är mycket mer än ett pip, när han kom springande på sargkanten... så galet söt och rolig, tala om att landa i nuet =) Sedan fortsatte det i god anda med en Roemer som kändes så mjuk och fin i sin andra dags joggarbete :) Don, bättre dag två helt enligt vardagsrutinerna och Larus fick mina mungipor att träffa öronen =D Limone fick däremot avstå, inte pga benet, nej tiden räckte inte.

Kontor och butik för hela slanten, resten av dagen. Vissa saker är nog oändliga :) kan inte klaga då det faktiskt är vad jag jobbar med ;)

8 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)