Jag sprang

idag... äntligen tog jag mig tid ;) hoppade i de som för en tid sedan var, nyinköpta löparskor och tog Stella med mig. Det var ett tag sedan det hände senast, några år sådär, men faktum är... det är skönt. Kan inte säga att min kondis är på topp men inte heller att den är rent usel, med mina mått mätt. Det är ett bra uttryck tycker jag 'med mina mått mätt' det säger inget men ändå allt. Jag behöver bara jämföra mig med mig själv... det vore grymt sorgligt att jämföra sig med Usain Bolt eller som Einstein sa "Alla har ett geni inom sig, men om du bedömer en fisk för dess förmåga att klättra i träd kommer den att tillbringa hela sitt liv i tron att den är värdelös." Jag är den jag är, och idag sprang jag ;)

Åter till ridsportmässan och ett antal möten till... Bucas, RyttarCompaniet, Stübben en snabbkoll på Kingsland och ett möte med HV Polo till slut. En sak som var bra detta år, jag åt inget godis ;) faktum är, jag gjorde det inte ens på min senaste deppardag ;) trots att jag hade tänkt tillåta mig det. Inom NLP talas det om våra inre dialoger och hur 'det finns en god intention med varje beteende för den som utför beteendet', gäller även den inom oss som verkar styra oss mot vår egen vilja. Det gäller bara att komma på varför och erbjuda ett alternativ ;) har försökt utan att lyckas men just nu vill hela jag avstå det som är dåligt för min kropp =)

Stella är en glädjekälla, förutom att hon får mig att springa (kanske en kortis till kvällen också) så är hon grymt roande att ta ut på tur. En galet lycklig hund som kastar sig hejdlöst över snödrivor, rätt ut i skog och natur fullständigt ohämmad med armar och ben åt alla håll ;) Kan inte ta hene på prommis utan att skratta och glädjas med hennes fnattattacker... det måste nog bli en egen hund snart =)

Till kvällen blev det tävlingssektionsmöte och styrelsemöte direkt efter varandra. Tycker det är så inspirerande och roligt för mig att engagera mig i styrelsearbetet. Imponeras över alla andras engagemang, hur kul som helst. Hogsta Dressyrryttare har ett bra arbetsklimat =)

18 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)