Hävda besittningsskydd

skall jag göra... Nog måste det gälla för hundar också ;) När jag beklagade mig i stallet idag över att Stella bara skulle vara kvar dryga veckan till. För om jag gillar henne så här bra nu, hur kommer det då inte vara om ytterligare ett tag? Då kom Hans (kund i stallet) med den briljanta lösningen... hävda besittningsskydd... självklart gäller det inte bara för lägenheter eller annat, naturligtvis gäller det när man lånar hund oxå ;)

Fattar iochförsig om de vill ha Stella tillbaka, det är inte så svårt att förstå varför det var lite motigt för dem att åka på semester och lämna henne hemma. Hon är grymt rolig, glad, lyhörd, vänlig och tillgiven, å då har listan bara börjat ;)

Ibland är jag så trött på att ta ansvar, ansvar för hur man mår, ansvar över att ge information så att andra förstår, ansvar för vem jag är, ansvar för att göra rätt, ansvar för att lära, ansvar för att förstå, ansvar, ansvar, ansvar... men idag kom jag på, att om jag inte trodde att det hjälpte utan ville skylla på allt och alla, då blir jag ju hjälplös... helt hänvisad till vad andra gör, och helt utan möjlighet att påverka min situation. Nej för tusan, det var inget schysst alternativ. Så hör ni mig klaga på att ta ansvar, säg åt mig att ta mig i kragen... jag gillar ansvar ;)

Strålande väder och strålande dag :) både igår och idag. På lördagen hann jag med att rida Santé, Don, Gaidon och Larus, där Larus var utstickaren. Idag var det helt klart Don som persade, slog alla sina tidigare rekord... undrar om det har något med ansvar att göra ;) I övrigt så blev det även godkända arbeten för Roemer och Santé.

Nu lite schemaläggning så att jag får till framtiden ;) Å springa med Stella =)

24 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)