Gjorde ett misstag

på gårdagens promenad med Stella... brukar aldrig ge mutor då jag inte är så förtjust i tiggeri ;) I går på kvällspromenaden tog jag med ett par Frolickar för jag tyckte att hon förtjänade det, så lydig och duktig som hon är när vi går eller springer våra rundor. Eftersom hon hittills inte har visat något behov av godis trodde jag att det bara skulle vara uppmuntrande ;) och det var det såklart... men i stället för att komma hoppandes och studsande på inkall så blev effekten tyvärr så att hon skynda fram, stannade och tittade längtansfullt efter de eftertraktade godbitarna allt lek och bus var som bortblåst. Så inga mera Frolic på prommisarna, bara när vi gör lite trix ;)

Det är inte bara jag och Birgitta som tillhör Stellas fanclub, den har utökats med hela personalen som är lika frälst som jag och Stella hälsar alla välkomna varje gång de kommer inom hennes synfält =) hon är grym! Även Killen gillar henne och han kan vara lite nödbedd :)

Tjuvstartade med att sammanställa statistiken för webshopen idag, och det ser bra ut =) Året ser riktigt positivt ut såhär långt... Det blir roligt när det är mödan värt ;)

Ridningen går inte alltid på räls, även om Roemer gjorde ett riktigt fint arbete idag :) Santé, Don och Larus fick också jobba en stund med lite blandade resultat... red för en bättre morgondag ;)

En till "klibbig" person i mitt kontaktnät är domaren Gustaf Svalling =) och som den duktiga domare och supertrevliga person som han är så bidrar det självklart till klibbigheten. Som klibbighet beskrivs i Malcom Gladwells bok 'Den tändande gnistan' så handlar det om attraktionskraft, och det har Gustaf. Hogsta Dressyrryttare kommer att ha en föreläsning med honom den 18 mars... vi hade tänkt att ett 20-tal blir vi nog. Redan nu visade det sig att det är ett 40-tal som har anmält sig, så vi blev tvugna att byta lokal :) Den nya lokalen kan ta ett stort antal åhörare, så varför inte, -vi bjuder in några till... och ja, responsen lät inte vänta på sig. Undrar hur många vi blir =)

27 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)