En som blir glad

när Stella åker hem, Tovan... Tovan som har fått sitt namn av förklarliga skäl, hon är en tova. Tänker varje dag, hur tänkte jag? långhårig katt... När skall tiden finnas för pälsvård? det skulle såklart varit fint att sitta framför TV-n och borsta katt, om jag nu satt framför TV-n, ja ;) Oavsett så är det hon som kommer jubla till skillnad från Tussan (den som bara är lite tovig) för hon gillar också Stella, numera ;) När hon insåg att Stella mest ville slicka henne i öronen så gick det bra och de båda verkar ha ett visst utbyte av varandra :)

Inte länge kvar nu innan matte och husse kommer och hämtar... Tänkte föreslå att den ersättning de ville ge för att jag har haft Stella hos mig skulle gå till en ny resa, så att jag får ha henne snart igen eller att jag får betala hyra istället ;) för promenadtid istället för gymkort, social samvaro istället för terapi... jag kan nog komma på ett par till positiva saker med att ha denna hund :)

I övrigt ägnades dagen lite tömkörning, där Gaidon och Don gjorde varsitt godkänt arbete. Resten fick vila sig i form. Limone ser aningens bättre ut i sitt ben idag, får hoppas att det fortsätter på inslagen väg så att hon kan komma igång snart igen. Är det inte det ena så är det det andra :)

Annars blev det mest butiken med en hel del nya kunder, bla stövelkunder idag igen =) Det blir nog bra det här... gäller bara att jag hinner med, eller hittar den jag kan delegera till ;)

Till kvällen nyhetsbrevsförfattning... alltid med något nytt och något som vi kan ha lite extrarabatt på :) Inser att även det har en gynnsam effekt på affärerna, och den effekter vore synd att inte använda =)

Hörde om Einsteins hjärna idag på radion... är kanske mer intresserad över hur den tänkte ;) Ett till av hans citat som jag gillar skarpt " Det finns bara två sätt att leva livet på. Det ena är som om inget är ett mirakel. Det andra som om allting är ett mirakel."

2 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)