Djurberoende

Inte konstigt att man blir häst-, hund-, katt- eller nästan vilket djur som helst-beroende. De är helt fantastiska =) På morgonen i ridhuset härjar en galen rödhårig ungkatt, leker Aristocats på sargkanten, hoppandes över blomkrukorna som vi har vid varje bokstav. Som smör smälter man, i vart fall om man inte sitter på en tokig unghäst ;) Charlie är en av de roligaste katterna jag har träffat på, modig, på gränsen till övermodig gör han vad som faller honom in fullständigt oberörd över andras åsikter. Hur skönt skulle inte det vara, tro att alla gillar en och sen visar det sig att alla gör det =)

Och appropå gillar... håller med Birgitta, det finns bara ett fel på Stella, hon är inte min... så nu har hon två fel ;) inte min och inte Birgittas heller. Avundas hennes ägare som kommer att få tillbaka henne om drygt en vecka. Den hunden charmar alla... idag på kvällspromenaden (för kallt för att springa) träffade vi tre hundar och alla ville leka, till deras hussars och mattars stora förvåning. Samtligas hundar och hundägare blev frälsta, vilken trevlig hund... så här har de aldrig lekt förut... och jag som bara får låtsas vara en stolt hundägare ;)

Men jag är en ärligt stolt hästägare... idag blev det Roemer och Larus som fick arbeta. Roemer först ut och för stunden blir det lite bättre för var dag, har bara lite svårt att göra serier för han har bestämt sig för att det är i varje som gäller ;) svårt att straffa då =) Larus riktigt fin idag... övar mig på att rida med mycket variation på formen... blir nog bra till slut. Övriga hästar fick nöja sig med hagen, för med en man kort får man prioritera om.

 

 

21 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)