Den blev bra

till slut, dagen alltså... Inte nog med att det behövdes betalas en del räkningar, Stella skulle hämtas och det fanns en del surdegar att ta tag i... Allt fortlöpte väl och blev nästan klart också ;)

Stellas ägare kom förbi på eftermiddagen, med många skratt och stor humor gick överlämnandet ganska bra ;) Efter en ansenligt summa superlativ som uttalades i fråga om Stella så sa husse att det fick räcka... Nej sluta nu annars rodnar jag :) Ni ser ju, vilka trevliga och vilken trevlig hund =) Har erbjudit mig att ta hand om henne igen, de gånger de behöver avlastning och Birgitta inte kan. Den hunden hlarus01.jpgar en alldeles egen fanclub =)

Lite ridning på morgonen, där Roemer gjorde ett riktigt fint pass. Don briljerade kanske inte just idag, eller var det jag ;) Gaidon på töm och som avslutning Larus som känns lite starkare för var dag =) det är något jag är riktigt glad för.

Till kvällen gick jag på Patrik Kittels clinic, och det var väl värt besöket. Socialt kompetent skulle man kunna benämna honom... vet inte om alla var lika nöjda som jag. Det såg inte helt enkelt ut att vara med och rida men i gengäld tydliggjorde det än mer vad Patrik var ute efter. Konsekvent i varje moment, svara för hjälperna i varje moment och vara väl medveten i varje moment ;) det krävs lite hjärna och mycket vilja. Och om Patrik har rätt, då kan alla rida Grand Prix, självklart krävs ihärdigt arbete, men ändå =)

En till rysligt bra händelse denna dag , tjänade 15-18 tusen, för bilen klarade sig utan reparation ;) borde firas =)

4 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)