Dags för clinic

i morgon... Patrik Kittel på Vällingby. Brukar nästan aldrig ta mig tiden men denna gång blir det av :) skall gå och titta/lyssna i morgon. Har som alltid förutfattade meningar, alla grundade på hörsägen och eftersom jag har gått på kurs, så ska jag skrota alla dessa förutfattade meningarna och ta in allt med ett öppet sinne ;)

Att ta sig till toppen och sedan stanna där är en bedrift som alla borde imponeras av, och faktist vi svenskar har några vi kan vara stolta över. Vår sport är inte så stor som i många andra länder och våra resurser kanske inte heller är riktigt jämförbara... men det till trots händer det gång efter annan, att en svensk, svenska lyckas riktigt bra ändå. Det måste vara vår svenska ihärdighet ;)

Min egen ihärdighet fick Roemer och Larus kännas vid ;) Roemer gjorde allt han skulle och jag fick hejda mig efter ett tag så att det inte skulle bli för mycket. Taktiken med Larus låånga överlinje i förrgår och vila i går var i det närmaste perfekt... annars kan det vara ganska kantigt dagen efter vila, men idag var det perfekt =) Gaidon gjorde sitt jobb på töm idag igen mest pga att mina ben hade varit lite väl ihärdiga appropå ihärdighet för några dagar sedan. Pälsen på magen kan man säga var lite nött ;) Limones ben en aning bättre, till kvällen bandagering igen med hopp om ett ännu bättre läge i morgon =)

Jodå, nyhetsbrevet gick iväg som planerat idag och även denna gång var det värt besväret... Det är verkligen inspirerande att ha mitt jobb =)

Snart är jag hundlös igen... kan inte påstå att jag ser fram emot det :( tomt kommer det att bli, galet tomt. Det är snabbt gjort att vänja sig med sällskapet. Gläds väldigt mycket åt den tid som har varit =)

3 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)