Bergochdalbana

känns det som jag åker varje dag, framför allt med hästarna. Ena dagen si, andra dagen så... igår sådär, idag betydligt bättre =) Gårdagen mötte tvivel, dagen möter förhoppning och tro... undrar om det bara är jag som är så galet instabil? Om jag minns rätt sa jag igår att jag skulle rida för en bättre morgondag... sa jag det, så lyckades jag rätt bra. Den enda som jag inte lyckades riktigt med var Santé men annars hade Don, Roemer och Larus en riktigt bra dag =) och när dom har en bra dag, har också jag en bra dag ;)

Det är ju lite intressant att min något instabila inställning i övervägande grad endast handlar om ridningen, eller åtminstone i huvudsak. När det gäller arbete och mycket annat är det betydligt lättare att känna tilltro eller avstånd i en mera bestående form... kan säga en del om vad som är viktigt här i livet ;)

Ett besök hos tandläkaren resulterade bara i underökning och lite snack, så mycket som nu går med fingrar och redskap i munnen :) Inga hål denna gång heller... nöjd och glad för det är jag ;)

Bilen min på besiktning idag, gick inte igenom! Lite sorgligt på en relativt ung bil, 6.700 mil... något med kamrem eller liknande som höll på att bli dålig. Sådant borde inte ske förän bilen är betydligt äldre, så i morgon verkstad och ett nytt hål i plånboken :( Får ändå vara glad att det är bilen, den går ju med säkerhet att reparera ;)

28 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)