Bekräftelse

trodde inte jag behövde få det av andra... hur naiv får man vara? Känner mig själv för dåligt ibland, och ja, jag kanske inte behöver bekräftas hela tiden ;) men defenitivt någon gång ibland. Jag har länge levt med den inbillade synen att det är nog om man själv är nöjd med det man har gjort, efter ett antal filosofiska funderingarna och i samtal om livet med andra insåg jag, vilken bluff! Varför skulle jag annars t ex tala om för andra att jag är stolt över mitt mod att presentera Gustaf och välkomna åhörarna till HDRs föreläsning (nästan 100 personer)? Och jag tycker det är modigt för en blyg person som aldrig gör sådana saker :) men kan i ärlighetens namn inte komma på något annat skäl att berätta det, än bekräftelse ;) Med den insikten skall jag öva på att bekräfta andra lite oftare för jag lär knappast vara unik på den punkten =)

Det blev "bara" Gaidon och Limone i morse... Gaidon känns riktigt fin, så fin att jag längtar till i morgon redan ;) På Limone hade jag inte min bästa dag, nu snackar vi min, hade inget med henne att göra. Dålig timing och ett uns spändhet är en skitdålig kombination oavsett vilken häst man rider ;)

Sedan hem för lite tillfix innan det var dags att visa sig på stan ;) Har sett bättre föreställningar men är grymt imponerad av artisternas engagemang och hela rolltolkningen. Har inte sett originalversionen vilket hade varit intressant, för jämförelse. Trots min uppväxt med min farföräldrars religiösa fostran så var det här mer i paritet med hur jag har uppfattat Jesus :)

24 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)