Arg?

Du behöver inte bli så arg... men jag är inte ett dugg arg, delar bara inte din uppfattning. Det här händer mig lite nu och då, till vardags och fest eller rättare sagt i arbete eller privat. Vet att jag har ett ilsket uttryck ibland allra helst när något diskuteras men det har inte något med ilska att göra. Jag får ta en vända framför spegeln, för om det händer mer än en gång, då borde det finnas en gnutta sanning i det.

Anar kanske vilket som är den svåraste ingrediensen mitt arbete som stallvärd. Det är troligtvis när det finns två olika åsikter om samma sak... några anser att en sak borde vara på ett sätt och andra anser att det borde vara på ett annat sätt och ingen har förståelse för den andras ställningstagande. Så mycket vet jag, att vill man att en sak skall vara sann så kan man samla så många bevis som bekräftar hur "rätt" man har... men glömmer gärna att den andra sidan har lika många "bevis" för sin sak. Att sedan tycka att den andra är oresonlig och egoistisk, gäller båda sidorna. Det här är en fantastisk lektion i mänskligt beteende och jag kan tänka mig att det är en av stötestenarna med den kollektiva ideologin.

Hann nästan klart med faktureringen, hade lite för många trevliga kunder i butiken för att lyckas fullt ut. Om jag får tid en stund i morgon igen så kanske jag klarar rekordtiden ;) Har bokat Henke till harvningen och avstår nog ridningen i morgon för det är fortfarande lite att fixa innan föreläsningen med Gustaf och så var det annonsen och nyhetsbrevet som inte heller blev klara idag ;)

Larus är den absolut mest lysande stjärnan för dagen =) grym kille som är mer än väl medveten om sin överlägsenhet sådana här dagar ;) Limone äntligen på banan igen, lika fin som innan sin långa vila. Vissa kan uppenbarligen vara ur träning i flera månader utan att tappa ett dugg. Naturligtvis blir det inte fulla pass än :)

Fick riktigt bra tips och råd för min tidningsannons idag, inspirerad kommer den ägnas en stund nu till kvällen... Tycker det är riktigt spännande =)

17 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)