Wow, vilken dag

20120714-013.jpgjag har haft idag =) Startade med att vakna innan klockan, hann fakturera och göra riktig frukost innan jag stack iväg. Till Arphus och Peter Markne bar det av, en träff med den tyske sadelinprovaren och Equality Lines superengagerade representanter... dagens program var typ spikfullt, och tiden spräcktes redan på första stället ;) Om jag gillade Prestiges D1 innan så är jag helfrälst nu... med lite justeringar verkar den fungera på det mesta. Peter hade en verkligt fin häst, eller en, kanske var en underdrift, det fanns nog några till där som inte gick av för hackor. Karsten gjorde ett grymt bra jobb på alla platser vi var på... med små medel fick han det att fungera på alla hästarna.

Nästa plats var hos Nina Hoffman- , hon har redan 2 D1:or som fungerar riktigt bra, men här fick jag lära mig vilken sadelgjord som passade bäst med olika sadellägen. I detta fall blev det överlägset Erik le Tixerant-gjorden som krävde sin triumf, gjorde väldigt stor skillnad.

Därefter en tur till Segersta för att träffa Jeanna och Mads, nu var vi riktigt sena... Även här blev resultatet så bra att jag är övertygad, jag kommer ta hem D1:an för försäljning =) På Segersta mötte även Jimmy Inserte upp, trevlig man, extra trevlig för att han har lovat mig att vara behjälplig när någon kund behöver ändra något med sin sadel... inget med hästar är ju statiskt, så det lär man få ta med i beräkningen.

Som pricken över iet på dagen , avslutade vi på en restaurant i Enköping, god mat, trevliga människor och många glada skratt gjorde att det var/blev en extremt bra dag =)

15 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)