Vilket rus

dom ger, hästarna =) Önskar ibland att jag hade fastnat för någon billigare aktivitet men kan inte tro att jag skulle kunna finna detta rus på en annan plats ;) Inte nog med att det kan vara fantastiskt att rida, som idag, på Larus, dessutom har de en förmåga att bara genom sin uppenbarelse ge mer än nästan något annat...

Funderade ett tag på det där med fallskärm, vilket jag verkligen måste prova... men jag undrar, vad gör man efter det tredje hoppet? Har man inte börjat vänja sig då? Med hästar inträffar inte det, för det är nya upplevelser (förvisso på micronivå) varje dag =) En rörelse kan utföras på så många sätt men när allt stämmer då är det magi... Larus gjorde ett riktigt grymt pass och med några bra tips från Lussan uppfylldes alla kriterier för magi =)

Limone fick göra sitt jobb på töm och även hon briljerade idag ;) snart lär hon sig passagen... det här är ett till fenomen inom hästeriet... snart kan vara allt från ett par dagar till ett eller flera år, processen kan bli väldigt lång men ändå så nära och känslan om att något är nära förestående gör att man inte tröttnar, i alla fall inte jag ;) Gaidon fin och riktigt pigg, Roemer skrittade sin 20 dag idag, 10 dagar kvar... är helt säker på att vi båda längtar :)

Det blev ett riktigt ihärdigt jobb på kontoret, så skrivbordet är tomt =) dock ligger det en del mappar och skräpar som så småningom skall färdigställas... Blir man någonsin klar?

Nästa projekt är att söka en ny personal till butik och stall... Det blir en ny erfarenhet att ta med sig, har tidigare bara sökt till stallet men nu skall fokus ligga på att hitta någon som gillar att sälja, och de på ett bra sätt ;) Om mottot är att vara kunden till hjälp med kunskap och service samt ha en god intention, då kan det kanske vara något som passar in ;)

Sen får jag inte glömma projektet KM såklart ;) Har inte en aning om hur jag skall klä ut mig, kanske jag rider i tävlingsklädsel i stället... kan vara svårt att mäta sig med en kreativitet detta brukar generera ;) Eller vad sägs om Elena för att par år sedan...

4 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)