Vilken utveckling

ridningen och hästarna har gjort under de senaste åren. Förr var det otroligt unikt och enastående att någon, häst eller människa tog sig till Grand Prix, det är det fortfarande ;) men idag är det så många flera som de facto lyckas ta sig dit. Det otroligt unika idag är snarare ekipage som Edward och Totilas, Carl Hester och Uthopia, Charlotte Dujardin och Valegro, Helen Langehanenberg och Damond Hill... Både inspirerande och skrämmande, tycker jag nog att det är ;) att ha varit i Holland och sett Edward med Totilas var en fantastisk upplevelse, men en mer fantastiskt var det att upptäcka att de är människor och hästar, förvisso med guldkant och därefter behandlas också hästarna ;) men Edward är en verkligt varm och sympatisk vanlig människa med stor ödmjukhet =)

Att vi hemmavid här på Hogsta har riktigt duktiga ryttare och hästar, vet jag vilket även är vida kännt, är väldigt inspirerande det också... ta bara denna helg i Laholm, där Sara med Goch gjorde en kanonstart i GP som resulterade i en andraplats. Soffi och Schumi med en andraplacering i Int II där också Sara fick en femteplacering, AnneSophie var straxt utanför i GP och Clara och Soffi placerade sig i Int I, grymt bra gjort =)

Själv gjorde jag mer spännande saker denna helg... stalltvätt, kaos och ordning omvartannat ;) men det blir grymt fint... Elin Tillman frågade hur det gick -Jo då, lite kaotiskt ibland... blev svaret. Elin såg med road uppsyn och gav mig ett mycket användbart citat =) Tror knappast det var en personlig reflektion men gillar den väldigt mycket ändå och kommer definitivt utnyttja mitt nyvunna citat vid lämpliga tillfällen ;)

Mina fantastiska hästar fick göra lite mildare pass idag, då morgondagen kommer innehålla stalltvätt, fölverkning och en del kontor tog jag det säkra före det osäkra och red på morgonen. Det blev Don, som gjorde ett riktigt bra arbete med fina byten, bra form och bjudning :) Roemer jogging med fin eftergift ;) och Larus som fortfarande känns riktigt bra. Nöjd med dagen =)

29 jul 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)