Vilken start

på dagen det blev! och för ovanligheten, inte så bra... Arbetate till rätt sent igår och hade planerat sovmorgon till idag. Henke skulle harva som han brukar de dagar jag behöver stanna hemma på kontoret. Kl 06 ringer Henke - min bil är borta, den är stulen!

Hur använder man NLP nu? Tanken slog mig, hur Byron Katie anser att verkligheten är perfekt ;) mja... Men för i h....te, låt andra människors saker vara ifred! kändes mer rätt. Det finns ett antal moraliska regler som alla borde fostras att förhålla sig till. Ingen kan väl säga, jag behövde en bil, så jag tog din, eller... likaså med vad det än vara må.

Ser du denna bil får du gärna kontakta polisen, Volvo 940, GAA 154

Nåja, solen sken och det börjar kännas lite varmt så förstöra dagen, nej då...

Det blev lite paketpackning i butiken efter att jag hade hämtat Henke. Lite ridning och ett kundbesök, i dettta fall en potentiell kund på besök hos oss. Trevlig person :) det gillas.

I ridningen var det Roemer som fick börja... fortfarande osäket om inte en vända till med skoval krävs. Gaidon som nog också behöver lite tid till... Å så Larus som bara fick arbeta rund och lång/låg =) övriga fick stå över för butiken kallade. Jag fick tillfälle att öva TS och inställning flera gånger idag ;) men i just butiken hade jag flera supertrevliga kunder, bra där :)

Nya anslag och nytt nyhetsbrev till butiken blev äntligen klart =) även lite info på www.stallhogsta.n.nu, ja nog finns det att pyssla med ;)

27 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)