Vilka roliga

styrelsemöten vi har i HDR =) Stort engagemang, mycket humor men även seriositet genomsyrar dessa möten. Om alla visste hur roligt styrelsearbetet och föreningsarbetet kan vara skulle det inte vara så svårt att få fler att hjälpa till. Det krävs förvisso lite engagemang, men det skapar också härlig energi av att arbeta med andra mot gemensamma intressen och mål ;) Vet att det finns olika former av mötesmänniskor och att vi passar olika bra ihop... denna konstellation personligheter är riktigt härlig =)

Oerhört inspirerad efter helgens tävlingar på Ericsberg :) Roemer fick göra lite extra mycket piff och puff =) varje sitter som en smäck och även med genomsläpp över ryggen, grymma pojken :) Santé briljerade idag igen =) Larus fick oxå göra lite piaff och passageövningar med övergångar :) och serier... Duni kort jogg, det blir lite bättre dag för dag =) och Gaidon känns oxå bättre, otroligt fin häst han också =) Limone och Don hade välbehövlig vilo ;)

Läste delar av en artikel om forskning gällande socker och dess biverkningar, effekter osv... Försök på råttor visade väldigt tydligt att beroendet kunde efterlikna eller till och med vara större än kokain... Levern blev kraftigt påverkad, det lagrades fett rund den och andra organ, vid långvarig överkonsumtion blev skadorna på levern likartade som vid hög alkoholkonsumtion. Hann inte läsa hela artikeln, men just nu känns det bra att inte äta socker ;)

Läste också goa tankar, i ett mail jag fick i dag stod det, "Du är inte ditt förflutna, du är dina beslut" och "Din talang ligger i dina val", det var från en coach Olof Röhlander som har sitt måndagsutskick varje vecka... inte riktat till mig men jag tar det gärna till mig ;) I boken jag läser fick jag frågan, Vem är du? kommer ta ett litet tag att svara på ;)

20 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)