Vilka duktiga

människor jag omger mig med ;) I dag var både Mats Thomsson och Chris Johnston på Hogsta. Då har man det rätt bra förspänt =) Mats skor så fantastiskt bra, i mina ögon, och eftersom det är mina hästar det gäller så räcker det med mina värderingar ;) Dunis fötter är det bästa någonsin och det vill inte säga lite... Fick mig också lite lektion i verkning för om 4 veckor skall jag putsa på Larus bakfötter ;) det handlar förvisso bara om lite raspning men ändå, har insett vad någon milimeter hit eller dit gör... vi får se hur mycket jag vågar ;)

Chris fick fullt hus, det är väl så att bra yrkesmän/kvinnor har alltid arbete... För några av mina blev det vet-check, inget sensationellt utom möjligtvis Don som hade fått en törne i kotsenskidan igen... Det lutar nog åt att stängsla in törnrisbuskarna ;) Är otroligt nöjd med vårt samarbete och den kompetens Chris har.

Det blev bara ett pass med Don på morgonen, sen var det dags att hämta Mats på flyget och efter det handlade det bara om fötter och ben... naturligtvis lite reflektioner över livet och vår personliga existens, det måstes bara hinnas med ;) 7 veckor till nästa gång :)

 

 

 

8 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)