Vet

att det är fult att le när det inte blir som någon annan har tänkt sig... men i det här fallet kan jag inte låta bli ;) Det är Don igen... den numera stora ilbattingen vägrade låta sig fångas idag igen och jag kanske inte ler åt det eller den just då. Är igentligen inte förtjust över att traska hela vägen till hagen längst bort, men när jag ropar och han svarar börjar hjärtat smälta, när jag sedan tar mig in i hagen och han vänligt står kvar vid grinden och låter sig välvilligt infångas, då är jag rökt =) lika varm inombords varje gång och det är väl värt promenaden ;)

Älskar mina hästar lite för mycket tror jag... alla, och kanske i synnerhet Duni, eller Donnerlicht som fick göra en kort jogg i ridhuset idag. Hur förhåller man sig till sådant här... jag provade att låta honom bo på landet, tänkte att det kunde vara ett alternativ om han inte blir frisk. Det tog inte ens 14 dagar så var jag tvungen att ta hem honom, det gick inte alls... Nina som hade hand om honom och stona för övrigt, ringde och talade om "Det fungerar inte, Duni trivs inte här" Och ja, en riktig iaktagelse kan man verkligen hålla med om, säkert 50 kg lättare och på Duni innebär det, inget underhudsfett nästan alls, revben och höftben sticker ut... Ingens fel, han hade hur mycket mat som helst, men vad hjälper det om man inte tar det till sig? Jo just det smal blir man... Han behöver verkligen vara hemma, ha koll på allt och alla. Idag nöjd som en tupp, när sadel och träns åkte på, jag med som har glädjen att ha honom. Tanken slår mig ändå, vad skulle djurrättsaktivisterna säga nu? Duni överlever inte som en häst som bara är häst ;)

Rolig riddag med flera korta pass, alla duktiga.

Och mycket kontor blev det också, butikens marknadsföring... det är grymt spännande det här, inte helt okomplicerat men lärorikt och inspirerande =) På hemsidan kan man hitta en ny tävling, gjort bilder, bildspel, nyhetsbrev och lite annat smått och gott, hann även med en del förpliktelser såsom momsredovisning mm ;)

Spännande dag på alla punkter och som det ser ut just nu, lika spännande i morgon ;)

 

16 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)