Varför blogga?

Kan man verkligen fråga sig... för min del började det hela för en tid sedan, när bank och revisor frågade hur jag marknadsförde att mina hästar var tillsalu ;) Ok, dags att göra en hemsida =) i menyn på denna hemsida kom det till en flik med nyheter. Här skrev jag lite om vad som var planerat och vad som hade hänt, ganska sporadiskt men efter ett tag såg jag att det var mångas besökare på nyhetssidan och detta stimulerade till att skrivas lite till... Det blev till slut mina dagboksanteckningar istället, här skriver jag lite om dagen men också om mina tankar om... Och jag gillar verkligen att skriva, det rensar upp och sorterar, kan även vara till hjälp när svåra saker inträffar... i skrift blir det klarare, kaoset får struktur ;) När programmet jag använder fick bloggfunktionen såg jag hur mycket lättare det blev att hålla isär dagarna och när jag sedan fick propåer om att låta fler finna bloggen så blev det en koppling till FB... rätt eller fel, gillar egentligen bara att skriva =)

Det blev en del häst idag också, inte riktigt enligt plan då jag tog alldeles för god tid på mig med både Don och Santé ;) Don gjorde ett av sina bästa pass hittills, tror jag :) kan inte hjälpat, gillar att rida honom. Santé startade riktigt bra men sen var det ett par hästar som piskade med svansen och visade sig lite upprörda och de räckte för att förändra arbetet något... han är inte så modig min kille, bad att få stänga av och hålla sig undan. Grymt nyttig träning ;) insikten trillar ner... nu vet jag varför det dröjer innan jag kommer till start. När han är trygg nog med mig, så att han litar på att jag inte utsätter honom för mer än han klarar av, då kommer det fungera ;)

Sen var det butiken som fick mesta engagemanget. Om det var Martha och Equiline som tog det mesta av tiden i går, så var det Pikeur idag. Inte lätt att bestämma sig, när man inte vet vad man behöver eller rättare sagt tror sig veta vad kunderna behöver. Har i vart fall sorterat ut de flesta ridbyxorna som utgår i färg och även lyckats lägga in dem på reasidan, resten får jag försöka hinna med i morgon, eller delegera ;)

Älskar hästmotiv, och är inte denna fantastisk? Gjord av Sally Martin, går att hitta på Sally Martin Fine Art väl vär ett besök. Bla denna på Totilas finns att köpa i olika storlekar, skulle gärna... kanske kan önska sig i födelsedagspresent =)

Appropå födelsedag så fyller HansPeter år idag, innebär att han är våg... kan ha svårt att bestämma sig... vet inte om det gäller även honom, men inte omöjligt ;)

 

 

7 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)