Var tacksam

för oroskänslorna de försöker bara säga något till dig, var något som både Magnus Kull och Peter McNab sa vid senaste NLP-kursen. Ett av deras exempel var att stå på scen och hålla ett föredrag eller något annat typ av framförande... kunde inte riktigt identifiera mig med det, kanske för att risken att det skulle inträffa är minimal ;)

När föräldrar, lärare eller "goda" rådgivare kommer dragandes med den ena förklaringen efter den andra så är det inte säkert att det landar, i alla fall inte hos mig ;) Kunde i det här fallet inte alls identifiera mig i deras metaforer... i vissa fall för att de var osannolika och i andra fall för att jag inte förstod att det fanns ett orosmoment alls i sagda berättelse... Och kanske också för att jag inte brukar vara så uppmärksam på oroskänslorna, har nog försökt skjuta undan de få som dyker upp, lyckats ganska bra dessutom, tror jag ;) kan ju aldrig veta hur det hade varit om jag hade gjort på ett annat sätt =)

Idag när jag berättade för Josefin, så fanns den där... förklaringen till Magnus och Peters påstående... I och med den nyfikenhet som NLP har skapat hos mig så registrerar jag så mycket mer än tidigare... som tex, när Gaidon har vilat ett tag, så är han inte 100% pålitlig, och de två första dagarna som han rids då kan det mesta hända, men framförallt känns det att man inte har kontroll ;) då infinner sig en liten oro. Ha, jag fångade den, vred och vände på den, analyserade den och kom fram till... Jo, det finns en liten tagg, innan han är framför skänkeln igen :) Varför finns den där och vad skulle göra skillnad?

Det är nog så att jag känner mig inte riktigt så snabb och stark i min balans och kropp, så att jag skulle kunna vara säker på att hantera varje situation som skulle kunna uppkomma... Kan jag göra något åt det? naturligtvis =) träna fys och balans, enkelt ;) och min förklaring till varför man skall ta hand om sina oroskänslor och inte sopa dem under mattan. De försöker säga något ;) och detta något går ofta att göra något åt =)

När det gäller just Gaidon så är han på banan igen och känns lite bättre för var dag... undrar om det inte är dags att filma för att se... kan ju inte be Karin rida allihopa, dessutom behöver jag nog granska mig själv en del också ;) Roemer blir lite mjukare hela tiden, hoppas =) Don likaså =) Limone på töm, herrejisses så häftig hon kommoa-02.jpgmer att bli/är =)

Igår ställde jag frågan till min man... Hund? det måste innebära att jag snart kommer att börja leta... när svaret blev nej, använde jag mig av glassbomerangen ;) -Jag hör att du inte vill ha en hund, men om vi skulle skaffa en, vilken sort skulle det vara? -En Collie ;) det funkar! Letar som sagt inte men snart kanske ;)

26 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)