Vaknade

med rätt inställning. De har rätt Enhager & Co, ha rätt inställning när du går och lägger dig så kommer du vakna med rätt inställning ;) Provade igår, efter en dag med blandade känslor så tänkte jag till när jag gick och la mig, det var en solig dag =) Mycket lättare i sinnet på morgonen än på kvällen ;)

Den goa känslan följde med i princip hela dagen och kontrollanten höll sig vaken så pass att fokus och bra tankar va det som dök upp under ridningen idag. Gillar hjärnor, när de håller sig ifrån dikena ;)

Startade med Roemer som verkligen gör så gott han kan, han gillade också att underlaget var lite mjukare efter djupharvning och vattning. Don är åter på banan och gick sitt korta pass med den äran :) Som sista häst för dagen blev det Larus, som denna dag kändes riktigt fin igen, snacka om svajigt. Ena dagen som en miljon, andra som något helt annat ;)

Emelie fick äran att rida Limone, tror hon tyckte jag bad om ett alldeles för högt tempo ;) gillar lite fart och fläkt men framför allt när energiväxeln går i. Det är först då som det ser riktigt roligt ut att rida =)

En hel del fix med butikens papper, beställningar och kunder i butiken gjorde dagen fortsatt bra. Sedan hem till kontoret och bokföringsgissel. För även om jag var nöjd med mängden papper jag lämnade ifrån mig igår så finns det en outtömlig mängd pappersarbete kvar.

Eftersom det fungerade så bra från igår till idag, så skall jag tänka goa tankar tills sömnen kommer =)

3 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)