Vad är problemet...

får inte till min planering som jag ska... gjorde en vända till med TDB men lyckades inte anmäla någonting. Skrev ut Int IB och Int II för att prova med Roemer, red inte ens... I stället ägnade jag stor del av dagen till kontoret, och ändå är det massor kvar...

Anthony Robbins uttrycker sig väldigt tydligt och klart om målsättningar och motivation, mer än tydligt påvisar han effekterna och berättar fantastiska människoskildringar, där målsättningarna har uppnåtts eller överträffats =) Jag tvivlar inte på vad jag vill, vacklar inte en millimeter men undrar ibland om jag inte ser skogen för alla träden ;) och kan tycka att jag har svårt att veta hur jag skall få till allting. Nu handlar det delvis om prioriteringar men också om ett omfattande planeringsarbete, vad är det första jag behöver göra ;) osv, och vilka saker kan/måste jag göra parallellt för att få ut det jag vill i slutändan ;)

Tror inte jag är ensam om dessa funderingarna, men oavsett är det något var och en måste ta tag i... Struktur är ett ord jag skulle vilja ha mer tillgång till ;)

Red i varje fall en häst och idag blev det Don, som efter vila fick börja återanpassa sig till de arbetandes skara... helt ok efter ett par veckors slappande :) I morgon blir mina prioriteringar annorlunda igen ;)

Stalltvätten fortgår på ett för mig fantastiskt bra sätt ;) Henke tar ansvar och gör så fint =) Tror bestämt att jag lovade honom under förra årets stress, att detta år skulle bli stressfritt... jag misstolkade framtiden grovt, i år blev det ännu värre... med en positiv skillnad, vi har fler till hjälp med målning och runtomkringsysslorna, och slår fjolårets rekord i både tempo och finish, grymt =)

Enhager har en otroligt bra lära, eller en stor mängd otroligt bra läror =) en av dem är att, när man inte riktigt har lyckats med sin förutsats i något, är en förklaring, att man inte har lärt sig ännu, kan man dessutom använda den med humor blir det ännu bättre ;) Så, jag har inte riktigt lärt mig ännu att strukturera och planera för mina mål och vardagssysslor =)

26 jul 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)