Ups

sa jag att jag skulle vara på kontoret... viken miss ;) gjorde något mycket roligare =) hjälpte Henke högtryckstvätta klart stora stallet istället. Tror det finns några som inte alls gillar den typen av arbete men för mig är det så inspirerande att få vara delaktig och att se smutsen rinna av väggarna är ett rent nöje ;) Trivs att jobba med Henke som alltid försöker göra det man ber om på ett bra sätt, lämnar gärna friheten att göra det på hans sätt för det blir oftast bra :)

Har sagt det så många gånger men tröttnar aldrig, min far lärde mig i samband med mitt första arbete, vi har ett val... Jag klagade och gnällde över mitt tråkiga arbete, som 15 åring arbetade jag med postöppning på kontor... varje dag en stor packe brev som skulle öppnas, sorteras och placeras i akter som i sin tur skulle delas ut till skadereglerarna på samma kontor. När jag klagade sa min far, - vet du, en sak kan du vara säker på, arbeta är något du kommer att få göra hela ditt liv men du har ett val, antingen kan du göra det arbetet du har roligt eller så kan du lida dig genom livet för bättre ekonomi än att du kommer att få arbeta har vi inte... som den trotsiga tonåring jag var ansåg jag att det jobbet gick väl knappast att göra roligt, men pappa gav några handfasta råd och kanske framför allt föregick han med gott exempel. Och faktiskt, han har rätt, jag har hittills inte hittat ett jobb som inte går att göra roligt, gäller till och med kontoret också, även om annat kan vara roligare ;) och ingen vill väl igentligen lida sig igenom livet, gillar det rådet och mycket annat min far sa.

För att få till tvätten skickade jag Roemer och Gaidon på kollo, två nätter på landet :) Grabbarna jublade när de fick en riktigt gräsfylld hage att spendera dagarna i ;)

Znyggve på återbesök hos hovslagaren och faktiskt, det ser riktigt lovande ut =) det blev förvisso sko en gång till men han står mycket bättre på vindbenet nu och enligt Rose-Marie kommer det kunna bli helt bra =)

Sa jag något om ordning och kaos igår ;) tror inte det... Kunde konstatera att om det där med att hantera kaos var genier förunnat får jag nog sälla mig till den andra sortens skara... glömde fråga om viktiga saker... inte helt ok :(

30 jul 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)