Trollflöjten

på Operan i morgon =) Ser verkligen fram emot det, det blir Lussan och jag, att fråga Kjell var ingen idé... Hade ingen aning om att jag gillade opera tills för några år sedan, när jag var och såg Madame Butterfly, ensam :) Hänförande, skulle jag vilja påstå... efter det tillfället blir det någon gång ibland, för det finns lika galna som jag i min umgängeskrets ;) och vi släpar med varandra dit...

Hittade morgondagens biljetter efter en stunds letande... det här med att lägga saker man tycker är viktiga på bra ställen kan vara nog så stressande ;) för "braställen" är inte alltid så lätta att finna ;) Hade just varit snyggt, bortslarvade biljetter och till en föreställning som är slutsåld ända till nästa höst, hade inte varit så nöjd då...

Nytt möte om butiken med Karin och Elin... måste planera och fundera ut nästa drag... Det är verkligen otroligt roligt att arbeta med denna utveckling, dessutom får man lära sig nya saker hela tiden, och det om något jag tycker är stimulerande till max =) Beslut om att vara med på Hippsons shoppinggalleria togs och även vilka produkter vi vill hålla framme på den siten :) Vi vände på stenar i hur vi skall få fler prenumeranter till butikens nyhetsbrev, inte självklart för oss... marknadsförare vet säkert, men vi trevar oss fram ;) Tycker vi har vettig information att delge andra och till och från riktigt bra erbjudanden, det borde vi kunna förmedla på ett smidigt sätt... Kul och spännande =)

Trodde mina nästa par stövlar skulle bli ett par cognacsfärgade, men nej :) det blir ett par bruna nubuck från Petrie. Så härligt material, och slitstarka skall de vara, lättskötta likaså och supersnygga ;) vad mer kan man begära? Tyvärr hittade jag ingen bild att lägga upp så jag får väl fotgrafera så snart de kommer hem =)

Det händer mycket nu... förutom butiken, så har jag bokat besiktningstid för Don... väldigt blandade känslor...

Annars var det en bra riddag med extra plus för Don och Santé, Gaidon som är lite ur slag fick göra sitt jobb på töm och Duni gick sitt joggpass, ganska ok. Limone skulle ha gjort ett eftermigiddagspass men det gick om intet... hjälpte kund med måttning av stövlar i stället och så blev det en hel del till som behövde bli klart på plats innan hemgång till nästa kontor :)

30 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)