Trevliga

människor ger energi =) och idag har jag bara stött på trevliga människor ;)

När jag ringde till Vianor (som böt mina däck) så var killen så grymt trevlig och ordnade så jag kunde komma på en gång, för att efterdra bultarna. Väl framme så var samme man fortfarande lika vänlig och tillmötesgående, och när jag bad att få betala så bjöd han på jobbet =) kanske det ingår i deras service, men jag blev glatt överraskad och kommer vid behov använda den verkstan igen ;)

Christoffer på RyttarCompaniet (en av leverantörerna på ridsportsartiklar) är en riktigt trevlig prick som på förfrågan om varor idag, la på ett extra kol för att få med alla grejor. Åså Ulf på Svenska Foder gjorde en god insats igen, igen för jag har hittills varit lite sen med mina foderbeställningar, varje gång... men han fixar :)

Och goda vänner, som jag har så gott av att prata med, både i telefon och "i verkligheten". Förstår avogheten mot telefonsamhället på ett sätt, men måste också säga -Vilket fantastiskt redskap...

Nu är det äntligen bokat, den 31 januari blir det Svansjön... Det tog lite tid att komma till skott, men nu ser jag fram emot den dagen. 2013 skall bli mer än alla projektens år, det skall också bli kulturens år ;)

Ridning, jodå det skall också hinnas med och idag blev det Roemer, Larus och Limone som fick dra sitt strå till stacken :) inget att klaga på idag ;) och i morgon räknar jag med lite ridning innan resan till Hammarö. Det skall bli spännande att lasta på det nya (begagnade) sadelskåpet för första gången. Henke har gjort massa fix för att det skall fungera smärtfritt för en ensamåkande kvinna ;)

9 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)