Träna balansen

stå på ett ben när du borstar tänderna, ett av Kjell Enhagers mer handfasta råd ;) Jo, det är sant och dessutom gör jag det... om något så enkelt kan göra skillnad så varför inte =) Enhager har alltid en historia på G och han berättade denna om att förbereda sig inför Vasaloppet... sammanfattningsvis så blev budskapet, att de saker man lägger till för att göra förändringar får gärna vara så enkla och inte heller ta för lång tid i anspråk, så att man alltid kan eller hinner att göra det ;) Många små sammansatta saker kan göra stora förändringar...

Stort fokus blev det som planerat på butiken... ett antal kartonger att packa upp. Det var från Martha, Wellensteyn, Hansbo, Tib och Equality Line. Hade att göra en stund ;) även med att lägga in produkterna på webben... skall vi bli bäst behöver man ligga i... Höstens favorit kommer sannolikt bli Martha RideWears regnkappa, så snygg att man kan ha den på stan =) Programmet webbshopen ligger i höll på att braka ihop när alla attribut (val) till Octagon och Quantumschabraken skulle läggas in... får ringa supporten på måndag för att höra om det går att lösa, en del på plats men några val kvar ;)

Men innan butiken, hästarna såklart... Limone gjorde ett riktigt bra jobb på töm, med numera som vanligt fin piaff och faktiskt numera också något som man absolut kan kalla passage... hon är grym på det här =) Eftersom tiden var knapp gick även Gaidon på töm, ler fortfarande... är det något han har ärvt från sin far så är det piaff, passage, piruetter och byten =) såklart vi måste göra ett par till, helsyskon alltså ;) Don gjorde samma jobb, bättre och bättre blir det =) Å så till sist Larus som var den ende som blev riden idag, jo då, snart är vi på G ;)

Tjuvkikade på webbtv idag igen, hade grym tur... såg tre och det var Minna med ett fantastiskt fint sto som kanske inte gjorde sin bästa uppvisning men wow vilken häst ;) Anna med Bellman som i gengäld gjorde en ritt som var bland det prydligaste jag har sett och så Janne med JJ RayBan, helt ok ;) Känner att Flyinge klarade sig rätt bra utan oss ;)

6 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)