Traktorn

fick göra en extra insats idag... postbilen låg i diket och den stackars postmannen skottade för glatta livet. Såg honom på vägen tillbaka till stallet, fråga om han ville ha hjälp eller om det redan var ordnat -Gärna, lös han upp! Hämtade traktorn, en av mina stora favoriter ;) och vips hamnade bilen på vägen igen... en liten postbil var ingen match ;) Min fina traktor är ett underbart minne från mina föräldrar, minns dem ändå varje dag men när jag sätter mig i traktorn så är episoden när de bestämde sig för att ge mig den så nära... Helt oväntat kom deras förslag... jag hade länge gått och funderat över hur jag skulle göra med min gamla skraltiga och när jag hade fått kostnadsförslaget på reparationerna och en ny så insåg jag att det bästa vore verkligen att köpa en ny. Men inte hade jag råd, även om det hade varit det bästa långsiktiga beslutet... då säger min far -Mamma och jag har pratat om att vi vill köpa dig en traktor... så oväntat eftersom jag aldrig hade trott att det fanns sådana resurser... när jag sa det, plirade pappa och sa att -aktier kan vara väldigt bra att ha när marknaden stiger ;) Med stor tacksamhet för allt, minns jag dem, inte "bara" för traktorn... De var de bästa föräldrar jag kunde ha <3 på alla sätt.

Har trott att jag har varit på väg att få ögoninflammation, röda, rinniga och svullna är ett säker tecken tänkte jag... även på trötthet insåg jag idag när jag efter ett par timmar på kontoret valde att sträcka ut på soffan, sov som en stock i en timme och sen hade även ögonen antagit en betydligt bättre nyans ;)

På morgonen blev det lite ridning och Limone är på superhumör, går som tåget... 6 rena byten av 6 möjliga, trav och galoppslutor, tempoväxlinar och som avslut lite piaff vid hand, inte illa, inte illa alls =) Don var mycket framåt och mjuk, gör fortfarande bara korta pass men underbart är kort ;) Roemer mest skritt ;) känns mjuk och på G, bara 3 dagar kvar =)

10 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)