Träffa nya människor

var tidigare en plåga ;) Vem lärde en att vara blyg och osäker eller ligger det i vår natur? Kanske inte allas förstås men i min definitivt... Efter många års träning börjar det kännas mer bekvämt och helt klart mycket mer spännande. Hogsta har varit och är en fantastisk skola, inte bara i ridning utan kanske än mer i mänskligheten och det egna jaget ;)

Idag ett besök av en arbetssökande... en kvinna något yngre än mig med en arbetslivserfarenhet som lät riktigt spännande. I morgon en man som också har frågat om tjänsten i ridsportaffären. Båda dessa var helt oväntade men inspirerande svar. Spontant när jag träffar nya potentiella medarbetare så väcks nyfikenheten vid liv, är det här en person som kommer tillföra något nytt? För så är det väl, något nytt innebär också utveckling och utveckling är spännande ;)

Ingen ridning alls, knappt en hästmule på hela dagen :( Höll mig kvar vid mina måsten och uthärdade. I morgon blir det lite ridning iallafall.

Ett glädjeämne idag var att Enhager lämnade förslag på ett datum för en ny coachföreläsning. I Erskinesalen den 30 maj kommer det att bli om vi får bekräftelse på lokalbokningen =) Skulle tro att han utan problem fyller hela lokalen. Anslaget är klart, bara kommunen säger ja så kör vi. HDRs majaktiviteter spränger alla gränser =)

12 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)