Tjatar gärna

om saker jag är glad över... tex att sommarens stalltvätt har flutit på helt fantastiskt bra ;) att ridsportsaffären utvecklas så positivt ;) att mina hästar är så fina ;) att jag kanske äntligen har lärt mig att det är mitt ansvar, när jag delegerar uppgifter gör det förståligt för den som skall utföra sysslorna ;) och att jag har väldigt bra personer omkring mig ;)

Jag känner igen så många saker ifrån min NLP-utbildning och från boken jag just nu läser i mina tankar... boken, den tar lite tid, både för att det inte finns så mycket tid för läsning men också att det handlar så mycket om reflektion... Det är så fantastiskt intressant och gör (mitt) livet så mycket mer positivt och inspirerande :) att acceptera att vi har olika åsikter eller olika personligheter, att kunna göra fel och be om förlåtelse, att kunna stå utanför konflikter, att ha en åsikt utan att behöva få den bekräftad av andra gör att ett ännu större lugn i själen infinner sig =) I boken finns så många bra tips och trix för att skapa en positiv utveckling :) hinner inte riktigt med att göra övningarna fast jag förstår nyttan med dem... en av övningarna är att beskriva hur man behöver vara för att bli den man har som målsättning att bli ;) kan det vara nyttigare? Utan förändring, ingen skillnad ;)

Även ridningen blev bra i dag :) Don gjorde ett riktigt bra pass så i morgon kan det bli aktuellt med en ny film... har lovat en intressent :) har inte lyckats lägga upp någon av våra tidigare filmer ännu, kanske krävs det en mer dataintresserad person för uppgiften :) Santé startade med så fin bjudning och gjorde det mesta rätt tycker jag =) och Larus fick bita i lite extra, är kanske fortfarande lite bortskämd ;) har nog lyckats klara sig undan tack vare sin begåvning, dags att bekänna färg om det skall bli tävling igen ;)

Vilken start för ridsporten i OS, grymt bra... så nära guld att man nästan är besviken men bara nästan, grymt bra prestation av Sara =) Ytterligare en insirationskälla finns bland dressyrens OS-deltagare Hiroshi Huketsu det borde innebära att jag har åtminstone 20 år till i sporten ;)

 

31 jul 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)