Tillbaka

till vardagens sysslor, fast ändå inte :) å andra sidan är det jag gör också snart vardag om man med vardag menar sådant som händer var dag eller sådant som har blivit en vana ;)

Är så glad efter helgens arrangemang som avlöpte på ett så storstilat sätt... många positiva kommentarer från de tävlande, om våra banor, om hur välarrangerat hela evenemanget sköttes, om vilken fin anläggning vi har, om hur välsorterad butiken är och över en så fin häst jag har i Larus =) full pott... fattas bara ung, snygg och smart, fast då hade jag vetat att det var en lögn ;)

Så imponerad av alla som är med och hjälper till, ren beundran i många fall :) och på andra sidan finns det ett antal som istället för att hjälpa till, skyller på det ena eller andra... det sorgliga är att det är de som många gånger också klagar... hur kul kan det vara, att vara de? Lämnar det och gläds istället med de roliga och engagerade, vi har hur kul som helst =) och jag ser redan fram emot nästa års tävlingar =)

I dag blev det äntligen tid för hästarna... Limone först av alla, skötte sig riktigt bra med rena byten och bra bärighet i alla gångarter :) Don fick gå på töm igen, fortfarande bulor på ryggen... gjorde ett bra jobb till slut ;) Larus lite jogg som tack för helgen :) Santé på töm... han tycker nog att jag är lite skum ;) och så Duni, som fick arbeta i säkert 7 minuter förutom skritten. Att jag är glad att det funkar =)

Sen blev det kontor för hela slanten... mina normala söndagssysslor fick flytta till idag och dessutom skall ju nästa helg planeras i detalj. Mitt senaste, skyltmakari gjorde att den nya skrivaren fick fortsätta på inslagen väg... Kom på att jag har apat efter min stora idol, pappa, i en sak till. När jag var liten, var det han som gjorde alla anslag och skyltar till festligheter eller annat som skulle utlysas, han gjorde det dock för hand ;) vilket nog hade gjort att jag avhållit mig, men med datorns hjälp blir det riktigt roligt =)

Tänk att inte en dag går utan att pappa saknas, mamma och syster också förstås, men det var med pappa alla viktiga och spännande tankar växlades. Är tillfreds med allt som sker, fast det innebär inte att man inte saknar de man håller av... Byron Katies kloka ord, "att verkligheten är perfekt", gör att verkligheten är perfekt även när det inte blir som man hade tänkt sig ;)

10 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)