Tänk att det lönar sig

att lägga på ett par kol ;) Nu händer det verkligen saker med butiken, på webben och hemma. Det är grymt roligt och spännande, fattar bara inte riktigt hur vi skall hinna med, om nu det är ett problem =) Vore otroligt synd att klaga, när det verkar bli som man hoppas ;)

I morse var jag uppe i god tid och hann till och med göra en stund vid datan innan ja stack på morgonen, gillar det... alltså att vakna så pigg ;) inte säkert att det går lika lätt i morgon med tanke på vad klockan är nu :)

Med ridningen så var det Don först, duktig kille som är på väg att mogna i sin roll... Marita har meddelat att de vill gärna ha honom... så vi får se vad som händer ;) Gaidon är grym, så grym att jag ringde Lussan och bad henne undersöka uppstallningsmöjligheter i Örebro där Guinness frysta gener ligger och väntar på att göra fler supernovor =) En till mig och en till Lussan ;) Jag tror Larus tycker jag är väl ihärdig, nu när det är slut på semestern ;) en hel del blev riktigt bra till slut, hua mig... Duni sist till start, och jag måste säga... ler som ett fån =)

Efter lunch, butik och möte med Martha RideWear och nu kom vi till skott... det blev ett par olika byxor, en väst, en jacka och en polo till att börja med. Har tidigare tyckt att byxorna var för "stela" att rida i, men med ett mer elastiskt material blev de oemotståndliga, snygga och bekväma, nu så... klart vi måste ha dem i vårt sortiment =)

FB kan vara inspirerande, delade denna idag... liknar Byron Katies tanke... My business, Your business, Gods business

3 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)