Tält

skall inhandlas... till ridsportaffärens septemberaktiviteter kommer jag att behöva ett tält, ett sådant där marknadsföringstält... Karin har lurat i mig, 'syns man så finns man' och eftersom andra har sagt det förr kanske det ligger något i det ;) Men det är jä...ns massa jobb runtomkring, iallafall första gången man gör sådant här, för då vet man ju ingenting... måste rekas, tänkas, fantiseras, rekas, tänkas, fantiseras och sedan planera... låter så tungt, fast också otroligt spännande =) tycker att butiken är så pass bra att den förtjänar det ;)

Idag har jag också lagt en beställning på smycken från LUC of Sweden, tror det passar perfekt till min kundkrets, för jag har väldigt omdömesfulla (ibland kräsna) kunder ;) och Lena har så fantastiskt fina saker. Det visade sig att namnet LUC kommer från en gemensam bekant och tongivande personlighet, Jana Lilian Rooth som målade sina ryktsaker med JLR när hon arbetade som ridlärare på Ryttarstadion. Lena Ulrika Carlsson som red där inspirerades, det blev LUC, idag ett välkänt varumärke :) Det skall bli så kul att få ta hem dessa fina smycken till butiken.

Ibland hjälper det inte hur många insikter som än ramlar in, tänker jag uppgivet... önskar att alla visste att solen skiner ovanför molnen och att bara existera är en fantastisk gåva :) Fattar att jag skall möta även de som inte vill se livet så på deras nivå, men hur??? mitt liv ser så annorlunda ut. Skulle behöva en guide som lotsade mig vidare i den mindre lätta men fasligt intressanta och utmanande delen, relationer ;) Tror jag sa igår att jag längtar till nästa NLP-block, enligt den kommer jag att lära mig det här...

Relationer med djur behöver då inte vara ett dugg lättare ;) Limone har bevisat det gång efter annan, även om hon är snäll nu... idag på töm och riktigt duktig vill jag påstå, själv tycker hon alltid det... det är väl därför hon anser att jag stör henne när vi inte delar samma uppfattning. Undrar om det är en parallell, och isåfall vem är vem ;)

Den 22 skall Donar resa till London, till Paralympics och jag kommer att vara otroligt stolt oavsett hur det går =) Har fått frågan, dock inte från förbundet ;), om jag skall åka dit, men nej, är alldeles för blödig för sådant, Donar kommer alltid vara min i hjärtat och hur skulle det då bli när han faktiskt lever med någon annan nu ;) Är så nöjd och glad för att han har det så fantastiskt bra med Anita, men i hjärtat är han min ;)

10 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)